Etusivu » Asuinalueet » Kiidätä kotisi kohti sujuvampaa arkea
Sponsoroitu

Katri Perälä

vastaava johtaja, DNA kodin laajakaistapalvelut

DNA Koti 5G on pientaloille tarkoitettu huippunopea nettiyhteys, joka todellakin tekee elämästä helpompaa.

Koti on keskiössä näinä aikoina. Koko perhe on koolla saman katon alla: etätyöt- ja koulu sekä viihdekäyttö kuormittavat yhteyksiä. Kotoilun sujuvuutta voivatkin vaikeuttaa hitaat, pätkivät nettiyhteydet.

– Mutta sen ei tarvitse mennä niin, sanoo Katri Perälä, kodin laajakaistapalveluista vastaava johtaja.

– Takkuilevan ja ruuhkaisten yhteyksien varassa ei oikeasti tarvitse olla, sillä meillä on tarjota siihen helppo ratkaisu.

Kyseessä on DNA Koti 5G, joka tekee arjesta aidosti sujuvampaa.

– DNA Koti 5G on omakotitaloon, rivitaloon tai paritaloon tarkoitettu huippunopea netti. Kyseessä on kodille  varattu toimintavarma nettikaista, jonka maksiminopeus on 1000M, Perälä sanoo.

Hyvä nettiyhteys lisää arjen sujuvuutta

Etätyöt, sarjojen katselu, videopuhelut, pelaaminen, asioiden hoito verkkopankissa. Harva voi väittää, etteikö netillä olisi arjessa todella iso rooli.

– Optimaalista onkin, että netti toimii taustalla siten, että sitä ei huomaa, koska se on niin laadukas ja toimintavarma. Toimivilla yhteyksillä on iso merkitys elämässä.

Perälän mukaan DNA Koti 5G:n hankkiminen on tehty todella helpoksi.

– Yhteydenotto meille ja asentajan päästäminen sisään ulko-ovesta ovat kaikki mitä asiakkaan täytyy tehdä.

– Asentajamme tuo kaikki laitteet mukanaan, mittaa ulkovastaanottimelle parhaan paikan ja varmistaa, että tukiasemaan luodaan vahva 5G-yhteys. Myös kotiverkko laitetaan käyttövalmiiksi: Mesh WiFi -laitteiden avulla asentaja luo kotiverkon ja liittää tärkeimmät laitteet siihen.

DNA Koti 5G on asiakkaalla jo muutamassa viikossa ja tämän jälkeen yhteydet rullaavat. DNA Koti 5G tulee nopeustakuulla, joten ei ole pelkoa siitä, että kaista loppuisi kesken.

DNA 5G

DNA:n 5G-verkon peittoalueella asuu jo yli 2 miljoonaa suomalaista, yhteensä 86 eri paikkakunnalla.

Next article