Etusivu » Asuinalueet » Asukkaiden oma yhtiö rakennuttaa omannäköisiä koteja – Saraco D&M valvoo, että kaikki sujuu, kuten pitää
Sponsoroitu

Ryhmärakennuttaminen on kasvava ilmiö, eikä ihme: se on kustannustehokas rakennuttaa asuntoja, ja kun asukas on mukana hankkeessa alusta asti, hän voi luoda kodistaan täysin toiveidensa mukaisen. Juuri nyt uniikkeja uudiskoteja on tulossa Kruunuvuorenrantaan.

Mitä on ryhmärakennuttaminen?

Ryhmärakennuttamisessa asukkaat pääsevät mukaan jo hankkeen suunnitteluvaiheessa. Se oli yleistä jo 1900-luvun alussa, ja 2000-luvulla se on kokenut uuden nousun. Helsinki jakaa uusilla asuinalueillaan tontteja ryhmärakennuttamishankkeille.

Konsulttivetoisessa mallissa rakennuttaja-konsultti, kuten Saraco, hankkii tontin, suunnitteluttaa talon ja kokoaa asukasryhmän, joka sitten perustaa asunto-osakeyhtiön ja tekee päätökset.

Miksi valitsisin Saracon ja ryhmärakennuttamisen?

Saraco on Suomen kokenein ryhmärakennuttaja ja luotettava kumppani. Me Saracossa vastaamme suunnitteluttamisesta, urakoitsijan valinnasta sekä talon rakennuttamisesta. Asukas saa samalla rahalla enemmän, kun grynderin kate jää hankkeesta pois eikä osakemerkinnästä makseta varainsiirtoveroa.

Projektit ovat kiinnostavia, ja samalla saa mahdollisuuden tutustua tuleviin naapureihin. Yhteisöllisyys on mukava lisä, mutta meidän hankkeissamme se ei ole välttämättömyys: kanssamme voi ryhmärakennuttaa myös ihan omassa rauhassa.

Millaisia asuntoja Saraco tuo Kruunuvuorenrantaan?

Kruunuvuorenrannan parhaille tonteille on suunnitteilla kaksi kerrostaloa, joissa molemmissa on kahdeksan kerrosta. Talojen jalustaosaan rakennetaan rivitaloasuntoja ja ylimpään kerrokseen tulevat kaksikerroksiset parviasunnot. Näkymät asunnoista ovat erinomaiset!

Millaisen kodin sinä haluaisit? Yhdessä me muutamme suunnitelmat todeksi.

Lisätietoja ryhmärakennuttamisesta: [email protected] tai saraco.fi

Juttuun haastateltiin Saraco D&M Oy:n asiakaspalvelupäällikkö Rauni Kolehmaista ja projektijohtaja Merja Rukkoa.

Next article