Etusivu » Digitalisaatio » Digiasiointi hyödyttää kaikkia
Sponsoroitu

Arjen sujuvuus ja digitaalinen esteettömyys on yhteinen tavoite kaikille toimijoille.

Kuluttajat tarvitsevat arkeensa helppoja ja turvallisia kanavia sähköiseen asiointiin. On myös tärkeää, että asioita voi hoitaa sujuvasti yhdessä läheisten kanssa tai jopa heidän puolestaan. 

Kivra aloitti toimintansa Suomessa tänä keväänä ja vastaanotto on ollut hyvä. Kivra on kestävä, turvallinen ja kuluttajille maksuton digipostipalvelu sähköiseen asiointiin yritysten ja organisaatioiden kanssa.

– Tavoitteenamme on kehittää kestävää ja vastuullista digiasiointia Suomessa, yhteistyössä yksityisen ja julkisen sektorin kanssa, toimitusjohtaja Ilari Abdeen sanoo.

Turvallista, sujuvaa ja ilmastovastuullista kommunikaatiota

Väestörakenteen tuomien haasteiden kanssa painiessaan monet kunnat etsivät säästöjä ja helppokäyttöisiä sähköisiä kanavia kuntalaisten kanssa kommunikointiin.

– Yhdessä kuntien kanssa pystymme edistämään turvallista asiointia ja luomaan kestävää ratkaisua tulevaisuuteen. Palvelumme avulla tavoitat kuntalaiset sähköisesti, turvallisesti ja helposti paikasta riippumatta ja kaiken lisäksi ilmastoa säästäen. Kaikki toimittamamme digiposti on 110 prosenttisesti ilmastokompensoitua, Abdeen kertoo.

Eniten saamme kiitosta kansalaisilta siitä, että tärkeät dokumentit löytyvät yhdestä turvallisesta paikasta.

Olemme tutkineet Ruotsissa kuntien digitaalisuutta

Digipostipalvelu Kivra on lähtöisin Ruotsista, missä moni kunta, verottaja ja poliisi lähettävät asiakaspostin sähköisesti Kivralla. Palvelua käyttää lähes 4 miljoonaa kuluttajaa ja 30 000 organisaatiota niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta. Määrä vastaa lähes 60 prosenttia yli 35-vuotiaista ruotsalaisista. Kaikkiaan Kivraa käyttää joka kolmas ruotsalainen.

– Eniten saamme kiitosta kansalaisilta siitä, että tärkeät dokumentit löytyvät yhdestä turvallisesta paikasta. Emme myöskään myy käyttäjiemme dataa eteenpäin, Abdeen korostaa.

Tutustu Kivraan >>

Lue tiivistelmä tuoreesta tutkimuksestamme suomeksi tai koko raportti ruotsiksi.

Next article