Etusivu » Rakentaminen » Toimintavarma netti kotiin helposti
Sponsoroitu

Katri Perälä

johtaja, kodin laajakaistat, DNA

Pientaloalueille on vihdoin mahdollista saada giganopea netti helposti. DNA Koti 5G tekee netin asennuksen ja käytön vaivattomaksi omakoti-, rivi- ja paritalojen asukkaille.

Moni tietää tunteen, kun netti alkaa tökkiä oman puheenvuoron alussa työpaikan online-kokouksessa. Ärsytys on valtava, jos lempisarjan hahmon naama jää kummalliseen asentoon kesken jakson avainkohtauksen. Kotiin tarvittaisiin parempi nettiyhteys ja mieluiten heti.

5G-teknologian kehittymisen myötä se on mahdollista, myös pientaloille, jotka ovat aiemmin jääneet paitsioon nopeissa nettiyhteyksissä. Kaikille valokuidun hankkiminen ei ole ollut mahdollista: osa on kokenut sen liian kalliiksi tai taloyhtiö on kieltänyt kaivuutyöt pihoilla.

DNA:n Kodin laajakaista liiketoiminnasta vastaava johtaja Katri Perälä sanoo, että he halusivat luoda toimintavarman ja nopean netin pientaloasukkaille kuitua edullisemmin, ja ilman kaivuutöitä.

– DNA Koti 5G on suunniteltu alusta lähtien niin, että se on mahdollisimman vaivaton asiakkaan kannalta sekä hankkia että käyttää.

Kun tilaa kotiinsa DNA Koti 5G -yhteyden, asentaja saapuu muutaman viikon kuluessa ja tuo kaikki tarvittavat laitteet mukanaan. Asentaja kiinnittää kodin ulkoseinään 5G-ulkoyksikön, joka on yhteydessä lähimpään 5G-tukiasemaan. Sen jälkeen hän virittää kotiverkon sekä liittää siihen asiakkaan tärkeimmät laitteet.

Ammattiasentaja varmistaa, että signaalitasot ovat huippuluokkaa. Asennukset hoituvat ympäri vuoden, ja DNA vastaa liittymän ja ulkovastaanottimen toimivuudesta asentamisen jälkeen.

– 5G-teknologia mahdollistaa jopa gigan nopeuden. Saatavilla on myös 400 megan liittymänopeus. Luotettava ja ruuhkaton yhteys varmistetaan varaamalla verkosta oma kaista jokaiselle tilaajalle, Perälä kertoo.

DNA:n 5G-verkko toimii jo 20 kaupungissa, ja sen kattavuus laajenee jatkuvasti. Katso oman asuinpaikkasi tilanne dna.fi/koti5G

Next article