myyrmaki
Uusimaa
Myyrmäen metropolialue kehittyy
Yhteyksien ytimessä kehäradan varrella sijaitsevasta Myyrmäen metropolialueesta kehitetään tiivistä ja elinvoimaista kaupunginosaa, jolle tunnusomaisia piirteitä ovat korkeatasoinen arkkitehtuuri ja vehreä asuinympäristö.
leinela
Uusimaa
Elegantti taidelähiö luonnon keskellä
Kehäradan kupeessa sijaitseva Vantaan Leinelä on uuden ajan tyylikäs lähiö, jossa oivaltava taide ja luonto yhdessä luovat ainutlaatuisen asuinympäristön kivenheiton päässä kaupungin palveluista. Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevassa Leinelässä saa asua luonnon rauhassa kaupungin ympäröimänä.
tikkurilan-kirkko
Uusimaa
Viihtyisää elämää radan varrella
Tikkurila oli tunnettu markkinapaikka jo 1500-luvulla. Nykyisin se on elinvoimainen alue hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä.
suvisaaristo
Uusimaa
Espoon Suvisaaristoon kannattaa tutustua mereltä käsin
Ajan myötä pikkusaaret yhdistyivät ja syntyi sisäsaaristo nimeltään Espoon Suvisaaristo. Alueen luontoa leimaavat rantaniityt, rantalepiköt, luonnonsuojelualueet ja liito-oravat.
saunalahti
Uusimaa
Koti Itämeren syleilyssä
Suur-Espoonlahden alueeseen kuuluva Saunalahti on vehreä koko kansan asuinalue saaristomeren kosketuksessa. Länsimetro ja venesatamat löytyvät naapurista, mutta arkirutiineja varten ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan.