Pohjois-Suomi
Oulun asuntomessujen ideakilpailun voittaja: ”Asumisessa toteutuvat omat toiveet ja yhteisöllisyys”
Oulun asuntomessujen ideakilpailun voittaja Muuan Oy seuraa suunnittelussaan asumisen megatrendejä: kaupungistumista ja ilmastonmuutoksen vaikutuksia.
myyrmaki
Uusimaa
Myyrmäen metropolialue kehittyy
Yhteyksien ytimessä kehäradan varrella sijaitsevasta Myyrmäen metropolialueesta kehitetään tiivistä ja elinvoimaista kaupunginosaa, jolle tunnusomaisia piirteitä ovat korkeatasoinen arkkitehtuuri ja vehreä asuinympäristö.
finnoo-asuinalueena
Uusimaa
Kaikki tiet vievät Finnooseen
Länsiväylän varrella sijaitsevan Finnoon uudella alueella asukkaat pääsevät nauttimaan luonnosta sekä merellisistä ulkoilupoluista. Myös keskeiset liikenneväylät ovat käden ulottuvilla.
leinela
Uusimaa
Elegantti taidelähiö luonnon keskellä
Kehäradan kupeessa sijaitseva Vantaan Leinelä on uuden ajan tyylikäs lähiö, jossa oivaltava taide ja luonto yhdessä luovat ainutlaatuisen asuinympäristön kivenheiton päässä kaupungin palveluista. Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevassa Leinelässä saa asua luonnon rauhassa kaupungin ympäröimänä.
oulun-karpat
Pohjois-Suomi
Kärppien menestys on toimivan yhteistyön tulosta
Yksi Suomen menestyksekkäimmistä urheiluorganisaatioista, Oulun Kärpät, on tehnyt pitkäjänteistä työtä ja onnistunut yhteistyöllä luomaan hyvät edellytykset myös juniorikiekolle.