Etusivu » Asuinalueet » Kaikki tiet vievät Finnooseen
Uusimaa

Kaikki tiet vievät Finnooseen

finnoo-asuinalueena
finnoo-asuinalueena

Länsiväylän varrella sijaitsevan Finnoon uudella alueella asukkaat pääsevät nauttimaan luonnosta sekä merellisistä ulkoilupoluista. Myös keskeiset liikenneväylät ovat käden ulottuvilla.

Luonto ja meri muodostavat olennaisen osan Finnoon aluetta. Toisaalta myös autolla pääsee liikkumaan vaivattomasti paitsi Helsingin keskustaan myös muualle Etelä-Suomeen. Läheisen Matinkylän ja samalla myös Espoonlahden ja Suomenojan kattava palvelutarjonta on helposti saatavilla. Veneilystä innostuneille Finnoo tarjoaa pienvenesataman, ja kesäaikaan satamassa poikkeavien saaristolaivojen mukana pääsee kaupungin kauniisiin ulkoilusaariin. Lintuharrastajien suosiosta kilpailevat alueen lintukosteikko sekä hienot luontopolut ja lintutornit. 

Tulevaisuudessa Finnoosta tulee noin 17 000 asukkaan kaupunginosa, josta on metron jatkon myötä muutaman vuoden päästä erinomaiset kulkuyhteydet eri puolille Helsinkiä ja Espoota. Erilaiset puistot, merenrannan lenkkipolut sekä kattava pyöräilyverkosto kutsuvat asukkaita terveellisten elintapojen pariin ja nauttimaan ulkoilmasta. Finnoon luontoarvojen suojelemista tehostetaan rakentamalla virkistäytymiseen selkeät reitit ja paikat.

Neljälle eri alueelle rakennettavien viihtyisien kerrostaloasuntojen lisäksi Finnoon alueelle syntyy paljon myös kaupallisia palveluita, jotka painottuvat ennen kaikkea metroaseman ympäristöön – länsimetron yksi uusista asemista sijoittuukin juuri Finnoon keskustaan. Uuden asuinalueen myötä Finnooseen tulee myös paljon uusia teitä ja siltoja. Vihreät arvot otetaan huomioon myös pysäköimisessä, sillä alueen pysäköinti on keskitetty pysäköintilaitoksiin. Tämän lisäksi pysäköinti toteutuu kannenalaisena pysäköintinä sekä kadunvarsipysäköintinä.

Lujatalon asiantuntijoiden kommentit alueesta:

Lujatalon rakentama Asunto Oy Espoon Sykloni nousee loistavien yhteyksien varrelle aivan tulevan Finnoon metroaseman viereen, josta löytyvät myös kaupalliset palvelut. Kohteen ennakkomarkkinointi on lähtenyt hyvin käyntiin, ja rakentamista valmistellaan parhaillaan.

Myyntipäällikkö Sari Lähde

Uuden Djupsundsbäckenin asuinalueen kerrostaloissa tuotetaan aurinkopaneeleilla energiaa A-energialuokan rakennuksille. Kokonaisenergiankulutuksen tavoitelaskelmassa rakennuksien energiankulutus on alhaisempi asukkaiden sähkön- ja lämpimän käyttöveden energiankulutusta.

Suunnittelujohtaja Janne Sihvonen

Lujakoteja rakentuu uuteen merelliseen Finnooseen! Ennakkomarkkinointi on nyt käynnissä – varaa omasi pian.

Next article