Skip to main content
Etusivu » Älykäs liikkuminen » Onko tullaus yrityksesi sokea piste?
Sponsoroitu

Yritykset panostavat veroasioihin, raportointiin ja tiedon oikeellisuuteen hurjasti. Silti ulkomaankauppaa käyvissä yrityksissä ei aina edes tiedetä, onko tullit maksettu oikein.

Tulli tekee kerralla automaattisia tarkastuksia monen vuoden ajalta ja digitalisaation ansiosta jälkitullauksia kannetaan yhä enemmän.

– Tiedän tapauksia, joissa sakot ovat olleet niin suuret, että yritys on menettänyt kilpailuasemansa, tulliasiain johtaja Esko Holopainen sanoo.

Tulliasiat ovat verotusta ja kaikki veroasiat ovat liiketoiminnan kannalta yhtä tärkeitä.

– Ei riitä, että joku työntekijä hoitaa tulliasiat ”siinä sivussa”. Hyvä suunnittelu kyllä maksaa itsensä aina takaisin, Holopainen toteaa.

Suomalainen tulliasiantuntija palveluksessasi 13 Euroopan maassa

SA-TU Logistics on ollut jo reilun vuoden osa hollantilaista Customs Support -konsernia, joka toimii kaikissa EU-maissa.

– Yhteiset tullilait eivät vielä tarkoita, että asiat hoituvat samalla tavalla. Kulttuurin lisäksi maat eroavat vaihtelevien viranomaiskäsitysten ja teknologisen tason takia toisistaan. Ammattilaisina tiedämme alueelliset vivahteet, ja huolehdimme sekä asiakkaiden tulliasioiden sujuvuudesta että maksujen oikeellisuudesta, Holopainen sanoo.

SA-TU Logistics on tullialalla tunnettu korkeasta laadusta ja laajasta osaamisesta.

– Koulutamme asiantuntijoita jatkuvasti ja koodaamme järjestelmät itse. Keskitymme siihen, missä olemme hyviä ja jatkamme toimintaamme laatu edellä. Autamme kaikissa tulliasioissa, Holopainen hymyilee.

Vankan tulliosaamisen ja digitalisaation mahdollistamana tavoitteenamme on tehdä kansainvälisestä kaupasta helppoa ja olla tullauskumppanina ensisijainen valinta Suomessa ja Euroopassa.

KYLLÄ/EI -vastaukset paljastavat yrityksesi tulliasioiden tason

Tiedätkö, maksaako yrityksesi tulleja oikean summan, liikaa tai liian vähän?
Panostatko tulliasioihin yhtä paljon kuin verosuunnitteluun?
Tiedätkö, kuka tekee yrityksesi tullaukset?
Tunteeko hän tullilainsäädännön ja CBAM-uudistuksen?
Kehittääkö hän osaamistaan tulliasioissa?

Jos vastasit EI yli kahteen kysymykseen, yrityksesi riski saada tullisakkoja on kohonnut.

Saat yhteyden tulliasioiden ekspertteihin täältä: [email protected]

Kiinnostuitko palvelustamme? 

Next article