Skip to main content
Etusivu » Toimitilat ja työ » Teollisuuden valaistuksen modernisointi – Valaistuksen uusi aika
Sponsoroitu

Valaistus on keskeinen osa teollisuuden toimintaa ja sen vaikutukset ulottuvat kustannuksiin, ympäristöön ja työntekijöiden hyvinvointiin. Listasimme syitä, miksi modernimpaan valaistukseen siirtyminen on kannattavaa Lediconin asiantuntijoiden avulla.

1. Energiansäästö: tehokkuus ratkaisee

LED-valaisimet ovat erittäin energiatehokkaita, mikä johtaa merkittäviin säästöihin energiakustannuksissa. Ledicon tarjoaa laajan valikoiman huippulaadukkaita LED-valaisimia, jotka ovat suunniteltu erityisesti teollisuuskäyttöön. Oma maahantuonti takaa kilpailukykyisen hinnoittelun.

2. Pitkäikäisyys: vähemmän huoltotyötä

LED-valaisimet kestävät moninkertaisesti pidempään vähentäen huoltotarvetta ja kustannuksia.

3. Valaistuslaatu: kirkkaampaa ja tasaisempaa valoa

Lediconin LED-valaisimet tarjoavat kirkasta ja tasaisempaa valoa parantaen työskentelyolosuhteita ja työturvallisuutta. Älykkäät ohjausratkaisut tuovat valoa sinne, missä sitä tarvitaan ja auttavat säästämään enemmän energiaa.

4. Ympäristöystävällisyys: hiilijalanjäljen pienentäminen

Siirtyminen LED-tekniikkaan vähentää hiilidioksidipäästöjä ja ympäristövaikutuksia. Olemme sitoutuneet kestävään valaistukseen.

5. Ilmainen valaistuskartoitus: aloita muutos Lediconin asiantuntemuksella

Ledicon tarjoaa ilmaisen valaistuskartoituksen, joka auttaa arvioimaan nykyvalaistuksen tason, potentiaalisen energiansäästön sekä hankinnan takaisinmaksuajan.

Valaistuksen päivittäminen LED-tekniikkaan Lediconin avulla on investointi, joka maksaa itsensä takaisin nopeasti, yleensä 2–4 vuodessa. Se on myös askel kohti ympäristöystävällisempää ja energiatehokkaampaa tulevaisuutta. Valaise toimintasi tulevaisuus Lediconin huipputuotteilla!

Valaistuksen päivitys on edullisin ja nopein energiatehokkuushanke, jolla saavutetaan myös suurimmat prosentuaaliset energiansäästöt, jopa 70 %. Valaistuksen asennustyö suoritetaan alue kerrallaan, jolloin se ei häiritse toimintaa ja asennusten läpivientiajat ovat nopeat.

Tarjoamme myös eripituisia rahoitusvaihtoehtoja, jotka auttavat toteuttamaan valaisinsaneerauksen ilman suuria alkuinvestointeja. Rahoituksen kuukausikulu kuitataan jo saavutetulla energiansäästöllä. Kysy lisää!

Next article