Skip to main content
Etusivu » Vesitekniikka » Sukitus – kestävä, vastuullinen ja kustannustehokas menetelmä
Sponsoroitu

Kari Mäkinen

toimitusjohtaja

Aarsleff Oy

Suvi Börman

projektipäällikkö

Aarsleff Oy

Vastuullisuuteen sitoutuneen Aarsleff Oy:n vankka kokemus ja kattavat resurssit mahdollistavat vaativatkin sukitusprojektit. 

Toimivan vesihuolto- ja viemäriverkoston merkitys yhteiskunnan perustana on keskeinen. Verkoston infrastruktuurin toiminnan pettäminen toisi mukanaan Aarsleff Oy:n toimitusjohtaja Kari Mäkisen mukaan paitsi vakavia terveysriskejä myös ympäristöhaittoja. 

– Vesihuoltoverkoston ja viemäriverkoston toimintavarmuuden ylläpitämisessä oleellista on varmistaa, että putket ja laitteet säilyvät ehjinä ja toimintakykyisinä. Kokeneilla ammattilaisilla on tässä keskeinen rooli. 

Kotimainen Aarsleff Oy on toteuttanut suomalaisten kuntien ja kaupunkien viemärisaneerausurakoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Laajaan asiakaskuntaan kuuluvat myös teollisuuslaitokset sekä erilaiset kiinteistöt.

– Toimitamme saneerausratkaisuja, joiden tavoitteena on korjata vaurioitunut putki, pidentää putken käyttöikää, kasvattaa kapasiteettia tai parantaa putkiston käyttötarkoitusta, Mäkinen kuvailee. 

Aarsleff Oy – sukituksen rautainen ammattilainen

Aarsleff Oy korostaa putkien sukittamisen teknistaloudellista sekä ympäristön huomioivaa luonnetta. Kaivamaton menetelmä säästää usein merkittävästi aikaa sekä työvoima- ja materiaalikustannuksia. Lisäksi se minimoi haitalliset vaikutukset ympäröivään infrastruktuuriin.

– Meillä on alalta hyvin pitkä kokemus, mikä ilmenee kykynä kohdata ja ratkaista lukuisia erilaisia haasteita. Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme tekevät meistä luotettavan kumppanin, Aarsleff Oy:n projektipäällikkö Suvi Börman sanoo. 

Tulevaisuudessa Aarsleff pyrkii edelleen vastaamaan kunnallistekniikan haasteisiin. Börman painottaa, että vaikka saneerausvelka jatkaa kasvuaan, saneeraajien ja urakoitsijoiden määrä ei ole lisääntynyt.

– Suomessa on rajallinen määrä resursseja. Meillä kuitenkin on takanamme vakavarainen emoyhtiö, mikä antaa meille kapasiteettia toteuttaa suuriakin projekteja. 

Lisätietoa sukitusratkaisuistamme

Next article