Skip to main content
Etusivu » Energia » Varavoima turvaa liiketoimintaa epävakaassa energiamarkkinassa
Sponsoroitu

Miten vähennät liiketoimintariskejä, joita epävakaa energiajärjestelmä aiheuttaa? Varavoima turvaa tuotantoprosessit ja muun kriittisen toiminnan kaikissa tilanteissa.

Dieselgeneraattoreihin turvaudutaan tyypillisesti sähkökatkojen ja kulutushuippujen aikana sekä paikoissa, jonne sähköverkko ei yllä. Varavoima on luotettava ratkaisu myös epävarmassa maailmantilanteessa, jossa kasvavana uhkana ovat valtakunnan sähköverkon toimintahäiriöt, pitkät sähkökatkot ja ennätyskorkeat hinnat.

– Dieselgeneraattorit tuottavat sähköä tarpeen mukaan niin poikkeustilanteissa kuin sähkön hinnan ylittäessä kipukynnyksen, toteaa varavoimaratkaisujen asiantuntija kW-setin toimitusjohtaja Marko Nurmi.

Sähköä voidaan tuottaa kalliiden tuntien aikana varavoimakoneella, mikä laskee energiakustannuksia. Nurmesta sitäkin tärkeämpää on toiminnan varmistaminen kaikissa tilanteissa.

– Varavoima takaa, että tuotanto pysyy käynnissä, herkät sähkölaitteet kunnossa ja esimerkiksi sairaala toimintakykyisenä ulkopuolisista uhkista huolimatta.


Oma varavoimakone vai vuokrakalusto?

Dieselgeneraattorilla voidaan tuottaa sähköä pitkiäkin aikoja ja hintapiikkien aikana valtakunnan verkkoa edullisemmin. Aina dieselgeneraattoria ei tarvitse ostaa omaksi.

– Tarjoamme varavoimakoneita myös vuokralle avaimet käteen -palveluna kaikkialla Suomessa, Nurmi kertoo.

Palvelu kattaa kaluston asennukset, huollot ja toiminnan varmistamisen käytön aikana.

Vuokra-aika voi olla muutamista päivistä useisiin kuukausiin. Varavoiman ansiosta tarjolla on aina toimintavarma sähköverkko.

– Varavoimakone voikin olla se ratkaiseva tekijä, joka pitää tuotantoprosessit käynnissä ja yllättävät kulut kurissa keskellä energiajärjestelmän murrosta.

Korkealaatuiset varavoimaratkaisut avaimet käteen -palvelulla!

020 741 5640 • [email protected]

Next article