Etusivu » Digitalisaatio » Hubleteilla digitaalinen sisältö kaikkien ulottuville
Sponsoroitu

Hubletin lainattavat tabletit on suomalainen innovaatio, joka edistää uuden oppimista ja tiedon jakamista turvallisesti erilaisissa ympäristöissä. Ympäri maailman Hubletteja saa käyttöönsä jo 14 maassa. Niitä on esimerkiksi kirjastoissa, sairaaloissa, senioritaloissa, ravintoloissa ja tiedekeskuksissa.

Käyttäjäryhmästä riippumatta asiakastyytyväisyys on todella korkealla.

– Hublet tuo digitaaliset sisällöt tasavertaisesti ihmisten käyttöön. Jakamistalous on luonteva ja ekologinen osa nyky-yhteiskuntaa, ja meidän ratkaisullamme on mahdollista myös säästää arvokasta työaikaa, Hubletin toimitusjohtaja Sirpa Manner aloittaa.

Räätälöi sisältö helposti

Pilvipohjaisella Hublet Manager -ohjelmistolla sisältö on helppo kustomoida ja jakaa asiakas- tai ryhmäkohtaisesti. Kirjastoissa Hubleteilla järjestetään koululaisille mediaopetusta ja senioreille digikoulutuksia. Mutta mihin muihin tarkoituksiin se sopii?

– Heurekassa Hubletteja käytetään lasten tiedeleireillä mittauksiin ja robottien ajamiseen. Senioritaloissa sopiva sisältö aktivoi, mikä tuo iloa esimerkiksi muistisairaille, markkinointipäällikkö Milla Kalliokoski hymyilee.

Sairaaloissa Hubleteilla jaetaan tietoa ja kuntoutusohjeita potilaille, mutta niillä myös luetaan lehtiä, katsotaan elokuvia, kuunnellaan musiikkia ja pidetään yhteyttä läheisiin. Hubletteja onkin jo useissa sairaanhoitopiireissä.

– Jokainen organisaatio, jonka kanssa olemme tehneet pilottikokeilun, on halunnut Hubletit pysyvään käyttöön. Ja käyttäjäryhmästä riippumatta asiakastyytyväisyys on todella korkealla, Manner iloitsee.

Kirjastoissa Hubleteilla järjestetään koululaisille mediaopetusta ja senioreille digikoulutuksia. Tämän lisäksi tabletit sopivat erinomaisesti myös sairaaloihin. Kuva: Aino Mäki

Tietoturva, päivitykset ja huolto kuuluvat palveluun

Hubletin saa käyttöönsä kirjastokortilla, potilasrannekkeella tai ryhmän PIN-koodilla. Kun laite palautetaan Hublet Smart Docking -latausasemaan, kaikki käyttäjätiedot pyyhkiytyvät pois.

– Hublet yhdistää hallinnoinnin ja turvallisuuden yhdeksi kustannustehokkaaksi ratkaisuksi itsepalveluperiaatteella. Päivitykset ja latautuminenkin hoituvat automaattisesti eli Hublet on huoleton, Kalliokoski kiteyttää.

Haluamasi sisältö omassa ympäristössäsi. Lue lisää!

Next article