Etusivu » Rakentaminen » Mittaamalla parempia olosuhteita
Sponsoroitu

Korjaushankkeessa kiinteistöistä voidaan tehdä entistä miellyttävämpiä, paremmin hallittuja ja energiaa säästävämpiä.

– Haluamme auttaa tiedostamaan huoneistokohtaisten mittausten tuoman lisäarvon niin, että taloyhtiöt uskaltavat niitä vaatia, sanoo Metec Oy:n toimitusjohtaja Anu Kätkä, ja jatkaa:

– Jos korjaushankkeissa keskitytään pelkästään karsimaan kustannuksia minimiin, menetetään samalla arvokkaita mahdollisuuksia. Valitsemalla etäluettavat vesimittarit ja liittämällä samaan järjestelmään myös huoneistojen sisälämpötilan ja kosteuden mittaukset saadaan merkittävästi paremmat valmiudet paitsi veden ja energian säästöön myös tilojen olosuhteiden parantamiseen.

Jos korjaushankkeissa keskitytään pelkästään karsimaan kustannuksia minimiin, menetetään samalla arvokkaita mahdollisuuksia.

Olosuhteiden mittaaminen mahdollistaa ennakoivan ongelmien hallinnan. Tieto sisäilman lämpötilasta ja kosteudesta on tärkeää miellyttävien olosuhteiden ja terveellisyyden kannalta, mutta se on tärkeää myös itse rakennuksen kunnon kannalta. Reaaliaikainen lämpötilatieto auttaa ohjaamaan lämmitystä tarkemmin ja reagoimaan mahdollisiin ongelmiin nopeasti.

Metec on mittausratkaisujen kotimainen edelläkävijä

Metec tarjoaa kokonaisratkaisun, joka yhdistää huoneistokohtaisen vedenmittauksen ja huoneistojen olosuhdemittaukset yhdeksi helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Etäluennan kautta saadaan lähes reaaliaikainen kokonaisnäkymä kiinteistön kulutus- ja olosuhdemittauksiin, mikä auttaa vähentämään energian ja veden kulutusta sekä parantamaan kiinteistön ja sen käyttäjien hyvinvointia. Näin syntyy helposti hallittava ja kustannustehokkaasti asennettava kokonaisuus, ja ennen kaikkea hyödyllinen palvelu isännöitsijöille ja taloyhtiöille.

– Huoneistokohtaiset olosuhdemittaukset saa helposti vedenmittausjärjestelmän mukana – tätä ei useinkaan vielä taloyhtiöissä tiedosteta. Etäluettavat vesimittarit tuovat mahdollisuuden vaivattomaan kulutuksen seurantaan, raportointiin ja laskuttamiseen. Etäluettavat olosuhdemittaukset mahdollistavat olosuhteiden reaaliaikaisen seurannan ja paremman hallinnan, Kätkä muistuttaa.

Lue lisää ja ota yhteyttä: metec.fi

Next article