Etusivu » Rakentaminen » Putkiremontti? Vesivahinko? Vaihtoehto hotellille?
Sponsoroitu

Tilapäisasumisen vaihtoehdot ovat kaverin olohuone, puuduttava hotelliasuminen tai valmiiksi varustettu koti koko perheelle. Minkä niistä valitset?

– Monessa tilanteessa hyvinvarustettu tilapäisasunto on mukavampi vaihtoehto kuin hotellihuone, toteavat Kotimaailman johtajat Vesa Kauppila ja Aaro Simell.

– Tämä korostuu erityisesti vahinkotilanteissa: kodin vesi- tai muu remonttia vaativa vahinko aiheuttaa luonnollisesti kovaa stressiä, jolloin huolia ei enää pidä lisätä tilapäisasumisen ratkaisujen etsinnällä.

Myös yrityksillä on tarpeita tilapäisvuokraukseen. Esimerkiksi projektityöntekijät ja määräaikaisesti palkatut asiantuntijat viihtyvät paremmin kodinomaisessa ympäristössä kuin hotelleissa. Kun asumishuolia ei ole, työtyytyväisyys, tehokkuus ja motivaatio pysyvät korkealla.

– Meiltä Kotimaailmasta löytyy täydellisesti varustettuja, erikokoisia koteja kaikkiin tarpeisiin, toteaa Kauppila.

– Näin työntekijät tai yksityishenkilöt voivat viettää normaalia arkea kodinomaisessa ympäristössä, josta löytyy kaikki liinavaatteita ja astioita myöten – vain hammasharja on syytä tuoda itse.

– Pyrimme tekemään tilapäisen asumisen helpoksi asiakkaalle. Vahinkotapauksissa hoidamme tarvittaessa jopa paperisodan asiakkaan puolesta vakuutusyhtiön kanssa. Tämä vähentää asiakkaan vaivaa elämäntilanteessa, jossa muutenkin riittää draamaa.

Lämmintä yrittäjähenkeä ympäristöystävällisesti

Kotimaailma pyörii yrittäjävetoisesti jo 18 paikkakunnalla Suomessa.

– Yrittäjyys takaa laadukkaan ja joustavan asiakaspalvelun. Nopea reagointimme asiakkaan tarpeisiin on Kotimaailmassa yksi ylpeyden aihe.

– Asuntomme sijaitsevat aina lähellä keskustaa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Laatu pidetään hyvänä ja varustetaso on tarkkaan standardoitu. Myös ympäristö otetaan ketjussa huomioon: Kotimaailman käyttöönottamassa vihreässä standardissa sitoudumme muun muassa uusiutuvan energian käyttöön, ympäristömerkittyjen tuotteiden suosimiseen sekä tehostettuun kierrätykseen, toteaa Simell.

Next article