Skip to main content
Pohjois-Suomi

Oulun asuntomessujen ideakilpailun voittaja: ”Asumisessa toteutuvat omat toiveet ja yhteisöllisyys”

Oulun asuntomessujen ideakilpailun voittaja Muuan Oy seuraa suunnittelussaan asumisen megatrendejä: kaupungistumista ja ilmastonmuutoksen vaikutuksia.
myyrmaki
Uusimaa

Myyrmäen metropolialue kehittyy

Yhteyksien ytimessä kehäradan varrella sijaitsevasta Myyrmäen metropolialueesta kehitetään tiivistä ja elinvoimaista kaupunginosaa, jolle tunnusomaisia piirteitä ovat korkeatasoinen arkkitehtuuri ja vehreä asuinympäristö.
finnoo-asuinalueena
Uusimaa

Kaikki tiet vievät Finnooseen

Länsiväylän varrella sijaitsevan Finnoon uudella alueella asukkaat pääsevät nauttimaan luonnosta sekä merellisistä ulkoilupoluista. Myös keskeiset liikenneväylät ovat käden ulottuvilla.
leinela
Uusimaa

Elegantti taidelähiö luonnon keskellä

Kehäradan kupeessa sijaitseva Vantaan Leinelä on uuden ajan tyylikäs lähiö, jossa oivaltava taide ja luonto yhdessä luovat ainutlaatuisen asuinympäristön kivenheiton päässä kaupungin palveluista. Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevassa Leinelässä saa asua luonnon rauhassa kaupungin ympäröimänä.
perheyritys-tarina-ruka-aho-group
Pohjois-Suomi

Laskemalla menestykseen – pohjoissuomalaisen perheyrityksen tarina

Menestyneen yrityksen avaintekijöitä ovat pitkäjänteisyys, intohimo sekä usko omaan tekemiseen – tiimityön merkitystä unohtamatta. Rukakeskus Oy:n toimitusjohtaja kertoo oman perheyrityksensä periaatteista.